lördag 11 februari 2012

Action i Skägget

Ja ibland kan det hända både det ena och det andra här på gården, som igår när syster, svåger och far skulle in i ett gammalt hus för att kolla om svåger och syster kunde använda den gamla pannan nu när deras gått sönder i vinterkylan. Syster gick först ner för källartrappen. Kan ju sägas att detta hus stått obebott i tja.. så länge jag har levt så har det inte bott någon där i alla fall. Efter kom pappa och det knarrade lite i stegen, sist kom svåger och då brast en planka. Jaja, de var i alla fall ner och stod och diskuterade en stund. Sedan var det dags att gå upp igen, pappa i täten. Första steget brast, andra lika så, svåger hade ju redan gjort sönder det tredje, men av någon anledning tyckte pappa att det var okej att fortsätta. Tur nog, satte syster och svåger stopp för det hela samtidigt som bror min fick ett konstigt samtal. Vi sitter fast i källaren.. 

Fortsättning får nog följa, hinner egentligen inte blogga just nu, skall packa och sedan dra till stan där det blir en kväll med melodifestival!! 


Hade annars tänkt att åka till Västervik ikväll, årets AT-spex, Romeo & Julia går av stapeln. Hade varit jätte kul med en liten återträff men nu blev det andra planer. Skall snart åka och besöka min gamla arbetsplats, det ser jag fram emot!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar